Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dimecres  14.09.2005  09:13

Neix a Calella una nova associació «cívica, veïnal i cultural»

Men?ame
 


Amics de Calella és el nom d'una nova associació nascuda al municipi amb la voluntat de «contribuir a la convivència entre els ciutadans i mantenir contactes amb l'administració municipal, tots els grups polítics i les entitats». Segons el seu portaveu, l'historiador Jordi Amat -expresident de l'Associació Cívica Capaspre-, als membres d'Amics de Calella no els agrada «la politització de les entitats i cal que s'escoltin tots els parers, que s'imposi l'exposició clara de projectes i el diàleg amb l'administració».
«Calella ha de ser el referent de la convivència, de la lluita contra la crispació i de l'assoliment de noves quotes de millora en la qualitat de vida i el medi ambient», afegeix. Amat afirma que l'entitat ha enviat més de 25 instàncies i que el govern municipal «ja ha realitzat dues de les propostes». Entre les demandes exposades destaquen les millores al pont de la Riera, la construcció de més serveis públics, la conservació de la balustrada del passeig de Manuel Puigvert, la creació del Consell de Participació Ciutadana i la prohibició de la circulació de les bicicletes al passeig.