Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dimarts  30.08.2005  06:00

Invasió subtil

Men?ame
 

"Perquè mentre es presentin tal com són, amb la rialleta, les reverències i aquella mirada de través, hi haurà manera de defensar-se'n. Així ho espero! Però si comencen a venir amb tanta de simulació i d'aparat ful, donaran molta feia" (Pere Calders, "Invasió subtil"). Aquesta és la carta de presentació de l'Ana i del Pere, autors a quatre mans del bloc 'Invasió subtil'. Són del País Valencià i lletraferits. Van començar el bloc el febrer d'aquest any i l'actualitzen sovint (encara que aquest mes d'agost han fet vacances). I què s'hi pot trobar? Un comentari sobre la polèmica de Frankfurt arran d'una entrevista del diari Avui a Xavier Folch; 'La muntanya màgica' de Thomas Mann com a lectura d'estiu; un coneixement important d'autors com Biel Mesquida i Claude Simon... I tot això mentre planeja per sobre del bloc l'ombra de Pere Calders.

> Durant aquest mes d'agost us oferim una sèrie sobre alguns dels blocs en llengua catalana més significatius de la blogosfera. Blocs amb continguts de qualitat, diversos i curiosos.