Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dijous  25.08.2005  06:00

El declivi de Niqmad

Men?ame
 

És ben cert allò que diuen que els blocs s'han convertit en un espai on tothom hi pot dir la seva. La saviesa cibernètica és sàvia. Si no, feu un cop d'ull al bloc que us proposem: El declivi de Niqmad. No és un nom gaire sentit, certament, però és que aquest no és un bloc convencional. El nom, segons el seu autor, remet a un rei ugarític del segle XIV abans de Crist. I la intenció del bloc és d'aportar el contrapunt a la blogosfera catalana, des d'un punt de vista sàdic, fosc i desagradable.
Una prova d'aquest caràcter fosc és precisament l'apartat Amb nocturnitat, amb les confessions més íntimes -i segurament falses- però també més estripades de l'hereu del regne ugarític. Aquest és un bloc per descobrir tot allò que és políticament incorrecte i que fuig dels convencionalismes d'una bona part de la blogosfera.

> Durant aquest mes d'agost us oferim una sèrie sobre alguns dels blocs en llengua catalana més significatius de la blogosfera. Blocs amb continguts de qualitat, diversos i curiosos.