Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Divendres  19.08.2005  01:00

Plagueta de Bord

Men?ame
 

Biel Mesquida és dels pocs escriptors, fins ara, que s'ha apuntat a l'aventura del dietari digital. La seva, 'Plagueta de Bord', és una successió de reflexions, anuncis, denúncies i peces literàries a raig fet, experimentals. Mesquida reclama la llibertat total de la paraula i ha dit que és carn d'exploració blocaire: 'EL bloc és una de les formes que tinc d'escriure, especial, juganera, és una experiència atzarosa i arriscada. No prenc notes, no escric primer en una pàgina de text, escric directament, ho reconesc'. A primers de juliol ha encetat la sèrie 'En el cervell de l'estiu'.
Mesquida va ser un dels primers blocaires de VilaWeb. El 16 de juny de 2004 obria el bloc 'Homersea', un bloc al servei d'un relat en vint-i-quatre hores, en homenatge al centenari del 'Bloomsday'. Una aventura de literatura digital.

> Durant aquest mes d'agost us oferim una sèrie sobre alguns dels blocs en llengua catalana més significatius de la blogosfera. Blocs amb continguts de qualitat, diversos i curiosos.