Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dissabte  20.08.2005  06:00

El Museu Dalí ja disposa d’una guia definitiva.

Les imatges són de Jordi Puig i els textos d’Antoni Pitxot i Montse Aguer.

Men?ame
 

El Teatre-Museu Dalí de Figueres acaba de treure al mercat una nova versió coeditada per Triangle Postals i la Fundació Gala-Dalí, de la qual el fotògraf Jordi Puig s’ha encarregat de la part gràfica, mentre que el director del centre museístic, Antoni Pitxot, i la directora del Centre d’Estudis Dalinians, Montse Aguer, de la textual.
El llibre, editat en sis llengües, ha estat molt mimat pels seus autors. S’hi inclouen més de dues-centes fotografies de color, algunes de les quals plantegen nous punts de vista fins ara mai tractats. Hi ha muntatges de tres i quatre fotografies que permeten contemplar els espais amb una visió de 180 graus, una cosa mai feta fins ara. Juntament amb el periodista i escriptor Sebastià Roig, són autors del Triangle dalinià, un llibre que recorre els tres museus –Figueres, Portlligat i Púbol– i que ha obtingut un suport massiu entre el públic.