Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dissabte  13.08.2005  01:00

Déu Vos Guard

Men?ame
 

Malgrat el nom, Déu Vos Guard no és un bloc sobre religió o frases fetes. En Jun, el seu autor, s'autodefineix com un dibuixant de còmics frustrat i fa servir el seu bloc per penjar-hi tires còmiques. Al seu 'comicbloc' hi deixa entreveure alguns aspectes de la seva vida personal (la feina, els amics i companys de pis, etc.), però barrejant-hi ironia i fantasia. A part de la seva història central, a Déu Vos Guard s'hi poden trobar altres fils argumentals: Harry Potra (una paròdia de Harry Potter), Valga'm Déu, o les historietes que en Jun publica al Racó Català, entre d'altres curiositats. Això sí, cal recordar que Déu Vos Guard, tot i dedicar-se sobretot al còmic, no deixa de ser un bloc; els articles estan organitzats de manera que els més recents són a dalt de tot i per començar a llegir una història des del principi, cal fer servir els arxius de la pàgina.

> Durant aquest mes d'agost us oferim una sèrie sobre alguns dels blocs en llengua catalana més significatius de la blogosfera. Blocs amb continguts de qualitat, diversos i curiosos.