Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Divendres  12.08.2005  01:00

Eivissa Confidencial

Men?ame
 

'Eivissa Confidencial no farà vacacions durant el mes d’agost'. Així comença una de les darreres aportacions d'Eivissa Confidencial, un bloc que va començar allotjat al servidor de Blogger i que actualment ja té domini propi.
La filosofia d'aquesta publicació recull la tradició dels mitjans confidencials. Segons els creadors, 'volem que coses que passen a la nostra terra [Eivissa i també Formentera] però que sovint no apareixen als mitjans habituals tinguin la màxima difusió possible'. La voluntat és, més que oferir informació contrastada periodísticament, de reproduir allò que 'es comenta, discuteix o transmet en una conversa de carrer si pot resultar interessant'. Aquest és un petit extracte de l'aportació del 7 de setembre de 2004, data que marca el naixement d'aquest bloc de les Pitiüses.
A la portada d'aquesta setmana hi destaquen els comentaris sobre els reiterats errors del Diario de Ibiza respecte de la denominació del PSM-Entesa Nacionalista, sobre els camps de golf que es reguen amb aigua potable o sobre el programa de la Universitat d'Estiu d'Eivissa i Formentera.> Durant aquest mes d'agost us oferim una sèrie sobre alguns dels blocs en llengua catalana més significatius de la blogosfera. Blocs amb continguts de qualitat, diversos i curiosos.