L’aeroplà del Raval

VilaWeb
Redacció
07.08.2005 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Tina Vallès és la pilot de ‘L’aeroplà del Raval‘, un bloc molt popular i concorregut a la xarxa. D’ofici traductora i resident al barri del Raval de Barcelona, és des d’aquest mirador des d’on llança les seves reflexions, dèries i obsessions (cinema, llibres, gastronomia…) i les seves històries particulars, mig reals i amb molta dosi de ficció. Fa una mica més d’un any i mig que va encetar el bloc i ara n’acaba d’estrenar un altre de temàtic, que fa venir gana: ‘El rebost de l’aeroplà‘ amb receptes, restaurants, ingredients, trucs, llibres, pel·lícules, cançons, cuineres, estris, xefs, cambrers, cuines, cassoles… tot sobre l’art d’omplir i buidar el plat.

Tina Vallès ha dit: ‘M’ha enganxat això del blog, perquè hi ha la immediatesa, que et llegeixen de seguida i et responen i comenten. I això enganxa, la carn és feble i l’ego també’.

> Durant aquest mes d’agost us oferim una sèrie sobre alguns dels blocs en llengua catalana més significatius de la blogosfera. Blocs amb continguts de qualitat, diversos i curiosos.

Enllaços
Blocs de MÉSVilaWeb.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any