NoVaigSerErasmus.com

VilaWeb
Redacció
04.08.2005 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El març de 2004 la jove factoria Antaviana va presentar un dels espectaculars projectes directament o indirectament relacionats amb aquesta empresa de disseny de webs al cor de l’anomenat Silicon Pagès català (les Borges Blanques). Es tractava de NoVaigSerErasmus.com, un treballat weblog dissenyat expressament per al jove periodista balaguerí Gonçal Pèrez, àlies Gopal. Amb aquesta pàgina de nom tan explícit, en Gonçal tenia una magnífica eina per escriure l’aventura a què s’enfrontava: voltar durant uns quants mesos pels països del sud-est asiàtic i Oceania. Per desmarcar-se dels ‘típics’ weblogs amb cròniques de viatges, molt habituals a la xarxa, es va crear l’apartat ‘Reptes’, on en Gonçal estava disposat a fer tot allò que li proposessin els usuaris enregistrats al bloc.

Quan semblava que el bloc s’havia de morir a causa de la fi del viatge d’en Gonçal, un altre aventurer català, en Perucho (o Petrus), li ha

agafat el relleu i hi comenta el viatge que fa per Indoxina.

> Durant aquest mes d’agost us oferim una sèrie sobre alguns dels blocs en llengua catalana més significatius de la blogosfera. Blocs amb continguts de qualitat, diversos i curiosos.

Enllaços
Blocs de MÉSVilaWeb.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any