Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dimarts  02.08.2005  06:00

Vaca.mu

Men?ame
 

Els blocs col·lectius, escrits a diverses mans, no són tan difosos com els personals. Potser el més famós de la xarxa, en anglès, és el magnífic Boing Boing, guanyador dels premis més prestigiosos de la bloquesfera mundial. Però al nostre país, i en la nostra llengua, també hi ha algun exemple de bloc col·lectiu, de qualitat i tan entretingut o més que Boing Boing. Vaca.mu, sense anar més lluny, ja sorprèn en utilitzar d'una manera curiosa el domini de les illes Maurici (.mu). Rere aquest mugit digital s'amaga un fantàstic recull de fets i webs curiosos de la xarxa que els redactors de la pàgina tenen el gust de compartir amb els internautes catalanoparlants. Actualitzat gairebé cada dia, cosa que s'agraeix, les recomanacions navegacionals de Vaca.mu són obertes a tota mena de temes i curiositats pròpies de la xarxa, des de notícies inversemblants fins a qualsevol aspecte de les vaques, passant per les darreres novetats al voltant del seu personatge fetitxe, la Kylie Minogue.


> Durant aquest mes d'agost us oferim una sèrie sobre alguns dels blocs en llengua catalana més significatius de la blogosfera. Blocs amb continguts de qualitat, diversos i curiosos.