Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dissabte  23.07.2005  10:00

Solc, música i tradició al Lluçanès, presenta el llibre 'El ball de bastons de Prats de Lluçanès' de Roser Reixach

Men?ame
 
Aquest divendres a la Sala d’actes de Cal Bach, de l’ajuntament de Prats de Lluçanès, s'ha fet l’acte de presentació del llibre “El ball de bastons de Prats de Lluçanès”, escrit per Roser Reixach i Brià, presidenta de l’associació i estudiosa de temes de cultura popular de Prats i de la comarca del Lluçanès.
El llibre, imprès a Gràfiques Matarranya, de Calaceit, és el segon volum que edita l’associació Solc, després de “Un segle de vida al Lluçanès. Memòries de la Pepa Grilló”, de Dolors Solé.
“El ball de bastons de Prats de Lluçanès” és el resultat del treball de recerca i de l’experiència desenvolupada per l’autora al llarg dels anys com a investigadora, dinamitzadora i practicant del ball de bastons.
Per a l’elaboració del llibre, Roser Reixach ha comptat amb la col·laboració de moltes persones que han intervingut durant els anys en el ball de bastons, mentre que per a l’edició, Solc ha comptat amb la col·laboració de l’Ajuntament de Prats de Lluçanès i el Centre de Promoció de la Cultura Popular i Tradicional Catalana de la Generalitat de Catalunya.
L’acte s’emmarca en la programació del XIII cicle Solc, música i tradició al Lluçanès que aquest cap de setmana se celebra a Prats de Lluçanès i que comptarà amb la participació dels grups els Sonadors de la Guaita, de l’Horta, i el Santi no ve, de l’Anoia i el Penedès, que dissabte a la nit faran concert i ball, respectivament, a la plaça Vella de la localitat. Abans de les actuacions musicals, es farà un sopar popular a la mateixa plaça.