Els arenyautes expliquen el que viuen

VilaWeb
Redacció
24.03.2001 - 19:43

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

L’espai dels arenyautes, creat des d’Arenys.Org segueix amb una activitat desbordant. Cada dia hi ha noves altes i actualització de pàgines. A través de les pàgines d’arenyautes es pot saber com va anar l’últim concert del Jazzteneu, gracies al crònica d’en Bernat. També es pot seguir l’activitat dels nois i noies de cinquè del Joan Maragall, a través dels comentaris del mestre Agustí Farré.


Una de les diversions que ofereix l’espai arenyautes és felicitar als qui fan anys: en Martí i en Raül fan anys aquest cap de setmana. Feliciteu-los!

Arenyautes també ha servit perquè es retrobessin arenyencs que fa anys que viuen fora, com en Francesc. Hi ha arenyautes que actualitzen regularment la seva plana, i arriben a crear una secció pròpia com la “fotografia comentada” d’en Xavier Salbanyà o en Ramon Verdaguer que explica, amb textos i fotografies, pas a pas, la pujada al Matagalls.

Per fer-vos una pàgina d’arenyautes només heu de tenir un compte de correu electrònic i seguir les instruccions des de l’opció “fer una alta”.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any