Fi de temporada al korfbal de La Rotllana.

VilaWeb
Redacció
21.06.2005 - 00:53

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El passat cap de setmana es va donar per tancada la temporada amb la participació en la Copa Catalana de korfbal, oportunitat que el Club korfbal Badalona-La Rotllana ha aprofitat per fer balanç de la temporada. Els seus responsables qualifiquen la campanya d'”excel·lent”, tant a nivell social com esportiu.

En la promoció social d’aquest esport a la ciutat de Badalona han participat els alumnes dels IES Enric Borràs, Barres i Ones, Júlia Minguell i SES Badalona, conjuntament amb els dels CEIP Antoni Botey, amb un total de més de 1.500 participants. Una bona part d’aquest joves van participar en les trobades inter-centres realitzades al llarg del curs al poliesportiu de Llefià i Països Catalans.

A nivell esportiu, el primer equip del CKBadalona-la Rotllana ha finalitzat la competició en 3º posició desprès d’haver jugat els play-off per al títol, posició que no s’aconseguia des de fa molts anys. En la categoria Junior han aconseguit la Primera i tercera plaça a la lliga, la tercera plaça i quarta a la Copa Catalana i la primera plaça a la Campionat de korfbal per a centres de secundària de Catalunya. En la categoria infantil s’ha aconseguir la Primera plaça a la lliga, el subcampionat català per a centres de secundària i també la primera primera posició a la Copa. A més a més, 5 jugadors/res dels equips del club van ser cridats amb la selecció Catalana de korfbal, i altres van obtenir premis a millors jugadors/res o màxims anotadors en diverses competicions oficials.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any