Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dijous  02.06.2005  06:00

Comença el quart Identi'CAT al municipi rossellonès de la Baó

Men?ame
 

L'Identi'CAT, una joveníssima proposta d’exposar cada any la vitalitat de la cultura popular i la catalanitat del nord del país, es fa avui per quarta vegada a la Baó (Rosselló). Dins el programa d’activitats, totes gratuïtes, hi ha cant coral, teatre (amb Ultrera i Rialles Catalunya Nord), música (De Calaix, la Principal de la Nit, Miquel Pujadó, Al-Mayurqa i Obrint Pas), castellers (Angelets del Vallespir, Castellers del Riberal, Marrecs de Salt i Castellers de Lleida), falcons (Falconers de Vilanova i la Geltrú), correfocs (Diables d'en Pere Botero i Diables i Bruixes del Riberal), gegants, trabucaires i ballades. L'Identi’Cat, que durarà fins diumenge, vol reagrupar entitats i individus en un projecte: ensenyar la vivacitat de la cultura catalana. Com a cloenda, diumenge, a la plaça de Catalunya de la Baó, s’hi presentarà l’últim treball del cantant nord-català Jordi Barre, titulat 'Dona'. Aquest aplec de la catalanitat és promogut per Aire Nou de la Baó, que també ha fomentat les primeres colles castelleres i de diables de Catalunya Nord.

L'Identi'CAT, una joveníssima proposta d’exposar cada any la vitalitat de la cultura popular i la catalanitat del nord del país, es fa avui per quarta vegada a la Baó (Rosselló). Dins el programa d’activitats, totes gratuïtes, hi ha cant coral, teatre (amb Ultrera i Rialles Catalunya Nord), música (De Calaix, la Principal de la Nit, Miquel Pujadó, Al-Mayurqa i Obrint Pas), castellers (Angelets del Vallespir, Castellers del Riberal, Marrecs de Salt i Castellers de Lleida), falcons (Falconers de Vilanova i la Geltrú), correfocs (Diables d'en Pere Botero i Diables i Bruixes del Riberal), gegants, trabucaires i ballades. L'Identi’Cat, que durarà fins diumenge, vol reagrupar entitats i individus en un projecte: ensenyar la vivacitat de la cultura catalana. Com a cloenda, diumenge, a la plaça de Catalunya de la Baó, s’hi presentarà l’últim treball del cantant nord-català Jordi Barre, titulat 'Dona'.
Aquest aplec de la catalanitat és promogut per Aire Nou de la Baó, que també ha fomentat les primeres colles castelleres i de diables de Catalunya Nord.