El felanitxer Llorenç Valverde, nou director de la Fundació Observatori per la Societat de la Informació de Catalunya

VilaWeb
Redacció
13.05.2005 - 00:30

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El doctor Llorenç Valverde, catedràtic de Ciències de la Computació i Intel·ligència Artificial de la UIB, ha estat l’home escollit pel patronat de la Fundació Observatori per la Societat de la Informació de Catalunya (FOBSIC), per dirigir aquesta entitat destinada a esdevenir la referència en matèria de coneixement de la Societat de la Informació i del Coneixement (SIC) a Catalunya.

La FOBSIC s’encarrega d’assesorar els agents socials, especialment les administracions públiques, en tot allò referent al desenvolupament de la Societat de la Informació. De moment l’organisme que presideix Oriol Ferran, secretari de Telecomunicacions i Societat de la Informació de la Generalitat de Catalunya, ha començat a treballar en dues linies: El seguiment de la SIC a Catalunya i la seva divulgació.

L’entitat, que compta amb un pressupost per al 2005 de 500.000 euros, s’ha plantejat per a enguany elaborar els informes de la situació de les tecnologies de la informació i la comunicació a Catalunya, els seguiments dels objectius del Pla Director d’Infraestructures de Telecomunicacions i del Pla Director de Serveis i Continguts del Departament d’Universitats, Recerca i Societat de la Informació, entre d’altres.

El Dr Valverde ha estat director de l’equip encarregat pel Consell de Mallorca d’elaborar el Pla Estratègic per la Incorporació de Mallorca a la Societat de la Informació i del Coneixement (2001-2004) i des de l’any 2002 és membre de la Junta Directiva del Capítol Català de la Internet Society (ISOC-CAT).

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any