Apareix ‘La Cabota’, una revista satírica, onanista i artística de la Safor

  • Els promotors d'aquesta nova publicació també han habilitat un web per comunicar-se amb els lectors

VilaWeb
Redacció
05.05.2005 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Aquests dies es pot trobar pels locals públics de Gandia el primer número de la revista La Cabota. A l’editorial d’aquesta nova publicació satírica, onanista i artística diuen que “neix una nova flor dins del verger dels mitjans de comunicació valencians, que són com el paradís somiat però amb un excés de purins que provoca que la major part de les flors facen olor pudenta”. També expliquen que “no pretenen jutjar ni acusar ningú” perquè “la gent es posa en evidència ella sola”.
Des de La Cabota, que és distribueix de forma gratuïta, es fa una crida per recaptar fons i publicitat. El plantejament que fan als anunciants és igualment “alternatiu i especial”. D’entrada plantegen que no apareixeran logotips ni marques comercials, ja que pretenen recuperar “l’esperit de l’antiga publicitat”, basat en “la confiança personal”. Aquesta filosofia comercial intenta donar una projecció a les empreses i les entitats de la comarca.
Els promotors de La Cabota també han habilitat un web per comunicar-se amb els lectors. En aquest web, que de moment encara està en construcció, demanen l’opinió sobre el projecte i la implicació de la gent interessada.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any