La Sala Bikini acull el lliurament dels Premis Enderrock

VilaWeb
Redacció
07.03.2001 - 07:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Aquest vespre, per tercer any consecutiu, la Sala Bikini de Barcelona acull els Premis Enderrock, els guardons més importants de la música en català que atorga la revista del mateix nom. A partir de les nou del vespre, les actuacions d’Aquí Tam Xe (formació guanyadora del V Concurs de Maquetes organitzat per la revista), Lax’n’busto i Pomada posaran la nota musical a la cerimònia de lliurament dels premis de la música en català.

Aquest any, per primer cop, des del portal www.rockcatala.com s’han pogut fer efectives a través del correu electrònic (fins al 20 de gener) les votacions a les diverses categories que convergeixen en la convocatòria del 2000. Entre els grups i solistes que tenen més oportunitats d’endur-se algun guardó hi ha Lax’n’busto (que acumula cinc nominacions), Berta, No nem bé i Fes-te Fotre. Els Premis Enderrock s’atorguen per votació popular i reconeixen la trajectòria dels grups que canten en català.


———-


! Actualització a les 10.18

+ Lax’n’Busto ha estat el grup que més premis ha aconseguit per part de les votacions populars, amb un total de 4 guardons, entre els quals destaquen el de millor disc del 2000. Sisa s’ha endut el premi al millor artista, pel seu treball Visca la llibertat. En l’apartat folk, els debutants Pomoda han aconseguit el màxim guardó.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any