L’aficció a la pilota resorgeix a la ciutat d’Albaida, gràcies al nou club de pilota.

  • L’equip de pilota d’Albaida d'alevins ha guanyat totes les partides i els de 2n categoria només ha perdut una de les partides que ha jugat.

VilaWeb
Redacció
23.04.2005 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Aquest diumenge 24 d’abril de 2005, el Club de Pilota Valenciana “Ciutat d’Albaida” tornarà a disputar dues partides de pilota a Albaida. El diumenge pel matí a les 10’30 h. jugarà l’equip aleví d’Albaida contra els del Palomar. Aquest equip aleví albaidí es manté de moment imbatut, amb cinc triomfs de cinc partides jugades. En acabar la partida d’alevins, tindrà lloc la partida de la segona categoría, cap a les 11:30 h, que enfrontarà els equis d’Albaida i Bèlgida A. Els membres del Club de Pilota Valenciana “Ciutat d’Albaida” estan molt satisfets de l’acollida que està tenint aquest esport en Albaida, sobretot entre els més menuts. La intenció del Club és anar transmetent als xiquets i xiquetes d’Albaida la passió per un esport valencià, per la qual cosa estan volcant tots els esforços a afavorir l’educació dels xiquets, per a conseguir una pedrera de l’esport de la pilota velenciana.

L’Ajuntament d’Albaida, des de la Regidoria d’Esports, ha anunciat que recolzarà al màxim al Club, ja que considera de gran importància per a la població que Albaida puga comptar amb un nombre considerable de xiquets i xiquetes que practiquen aquest esport.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any