XIII Aplec del Mussol

  • 8, 9, i 10 d’abril

VilaWeb
Redacció
05.04.2005 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

En roda de premsa, Manel Sabés, president de l’Ateneu de Sant Quirze, ens va dir que Jordi Pujol i Mònica Terribas, seran els premis Mussol de l’Any 2005 que concedeix l’Ateneu de Sant Quirze, a Jordi Pujol, òbviament per la seva tasca política que l’ha dut a ser durant tants anys president del govern de Catalunya i a Mònica Terribas per ser la conductora del programa de la Nit al dia, que és l’horari de treball del mussol, i també per ser observadora, intel.ligent i dona.

Les mussolades segons ens va dir Manuel Sabés, enguany van dedicades a l’estat Grec, per ser l’únic estat europeu que incorpora el mussol en la seva moneda de l’euro, i la cadena de restaurants de Barcelona, el Mussol.

Per part de l’ajuntament, Sebastià Ruiz, ens va dir que els mussols que s’atorguen aquest any son, a Josep Sos, per ser uns dels artífexs de la pista esportiva parroquial, pel ser membre de la coral i pel seu treball al Casal d’Avis.

A Roger Vilaseca, per formar part dels grallers del poble, dels gegants, de la colla excursionista i principalment per ser atleta, i dur el nom del nostre poble arreu, ara us recordem que no fa pas gaires dies, va guanyar dues medalles d’argent a Nagano, Japó, en els Special Olimpics.

Dissabte es faran els actes institucionals, entre ells el lliurament d’aquests mussols, que en el cas del de l’Ateneu, és disseny de Núria Mas, i el de l’ajuntament en disseny únic de Tom Carr.

Diumenge i com cada any la Fira del Mussol a la rambla Lluís Companys, i tal com ens va recordar Josep M. Truñó, un dels fets que calia destacar de l’any 2004 era, el concurs de pintura infantil que va comptar amb més de 200 participants, pel que respecta a les parades, diumenge hi ha previst un augment del 20% en la Fira del mussol.

Us recordem que com sempre, podreu adquirir el mussol de l’any, aquest com ja hem dit dissenyat per Núria Mas, i si voleu us podeu inscriure per tenir l’any proper, el vostre, numerat i reservat.

Fotografies de la roda de premsa

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any