Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dimarts  28.11.2000  00:00

Dimiteix el director general de Menta

Men?ame
 

El director general de l'operador de cable Menta, Salvador Marti, ha anunciat avui la seva decisio de renunciar al carrec per "motius personals", segons ha informat la companyia a traves d'un breu comunicat. Marti ocupava la direccio de Menta, nom comercial de Cable i Televisio de Catalunya (CTC), des del maig de 1998. Marti va compareixer el 8 de novembre davant el Parlament catala i va reconeixer que la implantacio del cable anava endarrerida respecte als plans previstos inicialment, pero va reiterar que Menta compliria els compromisos inclosos en el plec de condicions del concurs en que va guanyar la llicencia.

Menta esta inclosa en el 'holding' Auna, que agrupa les participacions d'Endesa, Telecom Italia i Union Fenosa en el sector de les telecomunicacions. A mes de Menta, en aquesta societat hi ha agrupades les participacions a Retevision, Amena, eresMas, Quiero TV, Hispasat, Madritel, Supercable, Decable i Telecom Canaries.