Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dimecres  05.04.2000  00:00

El Govern Balear destitueix el gerent de Bitel

Men?ame
 

El Govern Balear, Telefonica i Sa Nostra, principals accionistes de l'empresa Bitel, han destituit el Consell d'Administracio d'aquesta companyia de serveis d'Internet. La decisio arriba despres del descobriment del cas d'espionatge electronic del que s'acusa Jaume Matas, expresident del Govern i president del PP Balear.

Segons la denuncia presentada davant la fiscalia, un funcionari del gabinet personal de Matas va rebre durant mes de 2 anys, al seu propi ordinador, el correu electronic que anava adrecat al president de la comissio d'Urbanisme del Consell Insular de Mallorca. El Consell, controlat pel pacte de progres, mantenia aleshores un dur enfrontament amb l'executiu Matas per la politica urbanistica. Les explicacions que ha donat Enric Adan, gerent de Bitel, no han convencut l'executiu de Francesc Antich, que ara es planteja vendre la seva participacio a Bitel.