Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Diumenge  30.01.2000  00:00

Concert d'orgue.

Men?ame
 Joventuts Musicals organitza avui a les 6 de la tarda, a l'esglesia parroquial, un concert d'orgue a carrec de Jonatan Carbo i Casanellas, guanyador de la beca Josep Mirabent Magrans de l'any 1998. L'entrada al concert es gratuita i s'hi podran escoltar peces de Bruhns, Alain, Hindemith i Bach.

Jonatan Carbo va neixer a Badalona l'any 1975 i es va iniciar en la musica a l'Escola d'Arts Musicals de Vilafranca del Penedes, on va realitzar estudis de piano. Posteriorment ingressa al conservatori superior municipal de musica de Barcelona, per estudiar orgue amb la professora Maria Nacy, amb qui actualment esta finalitzant el grau superior, havent obtingut el premi d'Honor d'orgue de grau mig per unanimitat del jurat. Ha ampliat la seva formacio a Badalona, Sant Sebastia i Puigcerda, amb els professors Michael Radulescu, Daniel Roth i Andreas Schroder. Carbo ha fet concerts com a solista, entre d'altres, a Santa Maria del Mar, a Barcelona, i ha fet concerts a duo amb el graller Raimon Coll en localitats del Penedes i a Sitges. Jonatan Carbo participara, el proper mes, al cicle L'Orgue de la Catedral de Barcelona, organitzat per Euroconcert.