Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Diumenge  31.10.1999  00:00

Els Castellers de Mollet celebren avui la seva Diada

Men?ame
 

Els Castellers de Mollet del Valles celebren avui dia 31 d'octubre la VII Diada Castellera de Mollet. Els actes tindran lloc a la placa de Prat de la Riba.

Els Castellers de Mollet s'han marcat com a objectiu per a la Diada fer Castells de set, en concret, els tres i el quatre de set. De fet, aquests son els seus sostres actuals, pero aquesta temporada encara no els han carregat. Segons indiquen fonts de la directiva de l'entitat, "Estem limitats per la falta de gent", de la qual formen part actualment al voltant del centenar de persones.del 29 d'octubre al 5 de novembre

Al Centre Civic de Can Pantiquet, exposicio fotografica sobre les deu colles castelleres del Valles. Durant aquesta temporada, els Castellers de Mollet encara tenen previstes cinc actuacions mes, la darrera el 28/11/99 a Mollet.


dissabte, dia 30

Ahir a la jornada de vigilia,hi van actuar els Castellers de Mollet i els Vailets de Gelida.diumenge, dia 31

Avui, en la jornada de la Diada Castellera, a partir de dos quarts d'una del migdia, participaran a mes a mes de la colla local, els Castellers de Cornella i la Colla Jove dels Xiquets de Tarragona.