Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Servei d'atenció a l'usuari 934 426 439 de 9:00 a 14:00 hores i suport@mesvilaweb.cat

Tu pots fer millor VilaWeb, amb la teva subscripció voluntària

Tu pots fer millor VilaWeb, amb la teva subscripció voluntària

Més de tres mil lectors col·laboren ja amb el seu suport informatiu i econòmic per a fer d'aquest un diari únic i diferent · Tu te'n pots fer avui.

VilaWeb és un diari únic i diferent en molts aspectes. És el degà de la premsa online a Europa. El diari dels Països Catalans i una de les veus de referència pel que fa al debat sobiranista. Un diari sense concessions a la frivolitat. Un projecte informatiu que les 24 hores és alerta al que passa i ho explica a la web, als mòbils, per les xarxes socials, amb la televisió i fins i tot en paper, cada diumenge a les pàgines d'El Punt Avui. També en anglès a través de la nova Edició Global.

Però sobretot VilaWeb és un diari capdavanter a l'hora d'establir una nova relació amb els lectors. 

+VilaWeb us espera. VilaWeb us necessita

+VilaWeb us espera. VilaWeb us necessita

Els lectors que es fan membres de +VilaWeb són la clau de la independència del nostre diari i n'asseguren la qualitat del contingut

 

Presentacions pertot arreu del país: La primera presentació de +VilaWeb va ser a Prada de Conflent (vídeo). També s'ha presentat a Alacant, Badalona, Inca, Manresa, Mataró, Ontinyent, Palma, Terrassa, València, Xàtiva... i continuarà presentant-se pertot arreu del país.


Preguntes i respostes sobre +VilaWeb

Quan va activar-se el servei el director del diari va tenir una conversa amb els lectors per a aclarir què era +VilaWeb.

+VilaWeb és un projecte d'innovació social. Si durant una colla d'anys VilaWeb s'ha distingit com un diari molt innovador tecnològicament, ara cal cridar els lectors a renovar el model en tots els sentits.

Per aclarir-ne el com i el perquè el director de VilaWeb va conversar en línia amb els lectors el dia de l'estrena de +VilaWeb (conversa completa).

Implica't amb VilaWeb

VilaWeb impulsa, amb una nova comunitat de lectors, +VilaWeb, un model de suport del diari per a defensar-ne la independència editorial

Els blocaires, una part fonamental de +VilaWeb

La reeixida plataforma de blocs del diari s'integra també al nou projecte