Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Fòrums

Debat general

Afegir aportació
 • fern

  12.08.2017 22:42

  Conèixer el seu suport financer en línia.

  Artesans, comerciants, empresaris, agricultors i professionals.
  liberals que necessiten suport financer ?.
  Podem donar-li els diners a punt!.
  Donem diners acredita € 1.000 a € 10 milions.
  Parli'ns del seu projecte, construirem junts!.
  1) Parli'ns del seu projecte en línia és ràpid i senzill.
  2) Li contactar de nou dins de les 24 hores.
  3) Finalitzar l'arxiu amb un negoci ocupat i un banc
  Company.
  Dirigir-se a la Sra Theresia Grolimund Wehrli per tota la informació.
  Correu electrònic: (grolimund.wehrli@hotmail.com)

  Pàgina web: http://banque-grolimund.com/Text

  RespondreInapropiat
 • ledyourparty

  20.05.2017 15:16

 • ledyourparty

  20.05.2017 15:01

  http://www.ledyourparty.com/

  Totalment d´acord. Pots comprar fins y tot globus led.
  http://www.ledyourparty.com/producto/globos-led-fiesta/

  L'auge de les barretes lluminoses

  Lluisa 20.07.2015 13:50

  No se si es aquest any només, però quasi cada dia en veig més i més de barritas luminosas com les de http://www.pulserasluminosasfluor.com/. Pel que es veu es un negoci que està a l'alça i es una molt bona inniciativa per gent que vol emprendre un negoci de manera on line.

  RespondreInapropiat
 • Juan

  22.07.2015 09:38

  Seguretat

  Cada vegada hi ha més demanda d'empresas de seguridad privada com imsel.com ja que la inseguretat s'ha apoderat dels carrers.

  RespondreInapropiat
 • Lluisa

  20.07.2015 13:50

  L'auge de les barretes lluminoses

  No se si es aquest any només, però quasi cada dia en veig més i més de barritas luminosas com les de http://www.pulserasluminosasfluor.com/. Pel que es veu es un negoci que està a l'alça i es una molt bona inniciativa per gent que vol emprendre un negoci de manera on line.

  RespondreInapropiat
 • gallineta

  15.07.2015 12:26

  I la CUP ..

  Que be estic protestant de tot i fen apologia de la llibertat i la feina social¡¡¡Ara veig els Ateneus llibertaris de quant era jove i àcrata tant a prop de la CUP que els trobo totalment desfasats com al pobret de l'Herrera que també va deixar l'oportunitat de governar. Quin sentit té un partit - encara que assembleari- que no aprofita les múltiples oportunitats per governar? Tots estaríem contents de la vostra participació en un Govern per fer el camí cap a Ítaca i ara "per ideologia" us desmarqueu ¡Venga ya artistas!, que Bakunin va morir fa molt. M'heu defraudat amb la vostra dictadura ideològica i no crec que la vostra prioritat era la independència. Respecte a la Llista i les personalitats . La nº 1 ha de ser Carme Forcadell. Les mobilitzacions de Catalunya han sigut de les més grans del món i no podem deixar passar de llarg a les dones que les han aconseguit CARME I MURIEL la resta als que vulgueu

  RespondreInapropiat
 • Joanatalium

  09.07.2015 11:59

  En Mic de Super3

  En Mic va ser tot un éxit per tots els nens d'aquella època ja que va ser de les primeres series infantils del Super3.
  Organitzadors d'events http://www.espectalium.com/ et poden ajudar per contractar algún tipus d'espectacle d'animació.

  Melic, melic

  Alfons 06.07.2015 12:25

  Nosaltres a Eivissa també li diem melic. Salutacions des de http://www.xaloccharter.com
  Mac, Mec, Mic toca't el Melic

  RespondreInapropiat
 • Alfons

  06.07.2015 12:25

  Melic, melic

  Nosaltres a Eivissa també li diem melic. Salutacions des de http://www.xaloccharter.com
  Mac, Mec, Mic toca't el Melic

  RespondreInapropiat
 • Pep i Judit

  21.06.2015 14:46

  Quo Vadis, Teresa Forcades?

  Des dels inicis hem seguit amb interès i esperança el discurs de Teresa Forcades. Compartim amb ella i amb Procés Constituent (PC) que alliberament nacional i social són indissociables: sense Independència no serem una nació lliure i, alhora, sense justícia social no serem una societat lliure.

  Tanmateix, el passat diumenge, a Barberà, va descartar la DUI i hi defensà fer una nova Declaració de Sobirania. No oblidem que el Parlament, el 23 de gener de 2013, ja va fer una solemne Declaració de Sobirania. L'exercici del dret a decidir els catalans ja l'hem intentat moltes vegades però no ens el deixen exercir. Proposa començar un -doble- procés constituent i fer un referèndum “en el millor moment estratègic”. Aquest tornar-ho a ajornar tot ho justifica per, mentre, treballar per omplir de contingut social el missatge per la nova República Catalana i així convèncer els indecisos. A l'Assemblea General del 14 de juny hi guanyen els postulats oficials: no fer una coalició electoral amb les CUP de cara al transcendental 27-S sinó anar cap a una confluència amb ICV, EUiA i Podemos -aliats dels qui recordem que varen exposar que atiarien l'odi contra Mas; molt "nova política" i profundament ètic! Les CUP ja se n'han desmarcat, al no tenir aquests altres partits un punt programàtic que defensi la Independència, bàsic perquè el 27-S es pugui considerar plebiscitari.

  Per adobar-ho, declara que "s'ha de fer la independència sense CiU". Entenem i és ben lícit que en unes eleccions es vulgui guanyar a l'adversari polític i es digui que s'ha de treure una majoria folgada per no restar condicionats per altres forces polítiques. Però altra cosa és l'immens i il•lusionador repte d'aconseguir la Independència, la construcció de la República Catalana; que ha de ser un projecte democràtic, plural, inclusiu i transversal que inclogui des de l'esquerra anticapitalista fins la dreta conservadora -és a dir, tot el país. Fer una crida a excloure'n una part -per cert, la principal- és abocar el procés al fracàs i és mostrar un sectarisme i una manca de sentit d'Estat esfereïdors. Quin país volem? Un en què només hi tinguin veu i vot els que pensen com jo? Això té un nom...

  Ah!, i resulta que na Teresa Forcades va declarar que la proposta del president Mas li semblava negativa per al país "Perquè imposa la reducció de la pluralitat democràtica com a condició necessària per a avançar les eleccions"!

  Quo vadis, Teresa? T'estàs contagiant del discurs lerrouxista de la pseudo esquerra anticapitalista espanyolista?


  Judit Arans i Planas
  Josep Abad i Sentís

  (Sabadell)

  RespondreInapropiat
 • gallineta

  16.06.2015 13:35

  A la Meridiana independentistes¡¡

  Des de aquí- trepitjant la terra que tapa molts dels que varen defensar la llibertat de Catalunya, passejant per Barcelona- demano a ANC i Omnium que prenguin la força que va mobilitzar als que – com jo- som independentistes ni per catalanitat ni per arrels sinó per història i per trencar l’humil•liacio continua que com a persona i com a poble ens fa Espanya.
  Necessitem des de ja!!, claredat amb les postures davant unes eleccions que gràcies a distanciar les plebiscitàries han fet créixer als partits i les regles del Joc . La millor manera es definir quines són les insígnies per col•laborar i participar a la Mani de l’onze de Setembre proper.
  Per a mi són clares:
  1- Partits amb la Independència com a prioritat, vol dir: realitzar un referèndum abans d’un any de la presa de possessió amb una pregunta clara independència si o no tant si és de forma legal o amb una dui però abans d’un any sempre.
  Si ,hi han partits que, això ,no és acceptat o de manera dubtosa volen allargar terminis o modificar substancialment el significat .. proposo que ANC I OMNIUM –com és al seu deure- ho signifiquin clarament a tota la població i durant els actes de l’onze S.

  RespondreInapropiat

1/3176>