Toni Massanés
Arxiu
14.05.2022
La microbiota i el retrobament de la mediterraneïtat fermentada
Parlem amb Toni Massanés, director de la Fundació Alícia, sobre aquest aspecte central en la recerca científica i els valors alimentaris

27.09.2020
Toni Massanés: ‘Barcelona ha d’entendre que formem part del mateix sistema, tant si som a la ciutat com a 150 quilòmetres de distància’
Entrevista al director de la Fundació Alícia (Alimentació i Ciència)

26.01.2019
Receptaris que basteixen ponts: ‘Halar, cuina gitana de Catalunya’
La Fundació Alícia presenta un receptari acurat de cuina gitana. Ens explica alguns dels seus valors el seu director, Toni Massanés

Junts encara podem anar molt més lluny. Amb VilaWeb.
Fes-te’n subscriptor i construeix amb VilaWeb el nou diari que els
Països Catalans necessiten ara.
Fer-me'n subscriptor
des de 60€ l'any / 5€ el mes