Toni Massanés

Arxiu
14.05.2022

La microbiota i el retrobament de la mediterraneïtat fermentada

Parlem amb Toni Massanés, director de la Fundació Alícia, sobre aquest aspecte central en la recerca científica i els valors alimentaris

Toni Massanés, director de la Fundació Alícia.
27.09.2020

Toni Massanés: ‘Barcelona ha d’entendre que formem part del mateix sistema, tant si som a la ciutat com a 150 quilòmetres de distància’

Entrevista al director de la Fundació Alícia (Alimentació i Ciència)

El director de la Fundació Alícia, Toni Massanés.
26.01.2019

Receptaris que basteixen ponts: ‘Halar, cuina gitana de Catalunya’

La Fundació Alícia presenta un receptari acurat de cuina gitana. Ens explica alguns dels seus valors el seu director, Toni Massanés

Cuineres i cuiners de la comunitat gitana van cuinar els plats a la Fundació Alícia.

Junts encara podem anar molt més lluny. Amb VilaWeb.

Fes-te’n subscriptor i construeix amb VilaWeb el nou diari que els Països Catalans necessiten ara.
Fer-me'n subscriptor
des de 60€ l'any / 5€ el mes
Ara també ens pots ajudar fent una donació única.
Fer una donació
a partir de 10 €