I ara, amb tota la barra, ressusciten ETA
Això que li passa a Bildu ensenya que quan comences a renunciar mai no renuncies prou per als qui et volen derrotat, que sempre faran tant com convinga per humiliar-te
El llibre 'Per què les dones salvaran el planeta', publicat per Raig Verd, recull més de vint articles i entrevistes a referents de l'ecofeminisme · En parlem amb l'editora, Laura Huerga
«La magnitud del repte contrasta amb la inacció governamental i moltes iniciatives de sectors ecologistes, que a més posen la pressió de les accions sobre els més febles»
El carburant per excel·lència en milers de vehicles afronta un futur incert
«O som capaços de fer-ho, o ens podem trobar amb una República catalana que contribueixi a l'agreujament de les crisis ecològiques globals, amb la qual cosa tots els esforços esmerçats per a assolir la tan desitjada República podrien no haver servit de res»
«No hi ha cap espècie fora de perill»
«La gent jove que vulga estudiar ciències, naturals en particular, hauria d’estar molt interessada en les matemàtiques»
L'entomofàgia és una opció nutricional i sostenible però s'enfronta als recels culturals de les cuines occidentals
En aquesta entrevista, Pep Puig tracta a fons els grans canvis sobre l'ús de l'energia que ha de fer el país, que té un sistema energètic hereu del franquisme
Homeopatia i agricultura biodinàmica en la normativa oficial de la Unió Europea
L’ecòleg Ramon Folch va conversar amb l’ex-conseller d’Economia Andreu Mas-Colell dins el diàleg 'Ecologia i economia sostenibles', que va obrir el cicle Acció & Reflexió de la Fundació Catalunya la Pedrera
També inaugura una exposició monogràfica dedicada als artistes Jennifer Allora i Guillermo Calzadilla
«Habilitar recintes insonoritzats perquè els petarders poguessin esplaiar-se entre els seus semblants»
Després de la collita de l’arròs, el foc envaeix l’Albufera
El comissari europeu del clima, Miguel Arias Cañete, ha fet una crida a treballar conjuntament per aconseguir els objectius en matèria energètica
La moda sostenible es perfila com una filosofia i tendència a l’alça a Catalunya
Viure només de fruites i verdures crues ja és una realitat. I té nom: 'crudiveganisme'. El 'raw food', en anglès, és una de les moltes tendències alimentàries ecològiques que existeixen, i es basa en la ingesta d’aliments crus i d’origen vegetal