Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Europa press

Logo ep

  Neix sies.tv, televisió cultural catalana per Internet

  20:2626.09.2007  BARCELONA, 26 de setembre (EUROPA PRESS)

  La televisió cultural catalana per Internet sies.tv ha nascut amb la vocació de cobrir tot l'àmbit de la llengua catalana amb continguts que facin referència a l'actualitat cultural, les noves tendències, el coneixement i la innovació.

  L'objectiu de sies.tv és cobrir les necessitats d'aquelles persones que volen accedir a una informació diferent, original i innovadora, que pugui elegir el moment de visionar-la i se senti partícip.

  sies.tv vol fer una aposta per oferir informacions seleccionades de l'espectre cultural català i dotant al terme cultura un sentit ampli per abraçar la gastronomia, la ciència o les noves tendències.

  En els continguts inicials de sies.tv, que comença avui les emissions, es poden veure des d'entrevistes al pintor Xavier Vilaró o la cantautora Sílvia Comes, a reportatges sobre la Documenta de Kassel o el Visa pour l'Image de Perpinyà.

  sies.tv disposa d'acords amb altres empreses del sector de la comunicació per intercanviar continguts, com ara la revista d'art Bonart, la productora Imago o la revista cultural Contagi.

  Resum

  • Última Hora

   • Espanya

    • Món

     • Economia

      • Cultura

       • Societat

        Cercador

        Últimes notícies