Europa press

Logo ep

    Quatre morts per les inundacions al sudest de Minnesota

    17:0819.08.2007



    WINONA, (MINNESOTA, els EUA), 19 d'agost (EP/AP)

    El Mig Oest nordamericà ha viscut ahir a la nit intenses pluges que han provocat inundacions on han mort quatre persones totes elles atrapades als vehicles, han informat avui les autoritats. La força de l'aigua ha destruït ponts i carreteres.

    Dos dels morts es trobaven dins el vehicle prop de Stockton quan les aigües els han sorprès. Les altres dues víctimes anaven en un vehicle prop de Witoka, ha explicat el portaveu del centre d'emergències del comtat i Administrador del Comtat de Winona, Bob Reinert. "Sembla que van sortir de la carretera i l'aigüa els ha impedit l'evacuació del vehicle", ha afirmat.

    Al sudoest de Wisconsin les inundacions han arribat fins a 30 centímetres d'altura i s'han produït allaus de fang que han arrasat un habitatge del comtat de Vernon, segons la portaveu de Gestió d'Emergències, Lori Getter, tot i que no hi ha constància de víctimes.

    Diverses carreteres i ponts han estat destruïts tant a Minnesota com a Wisconsin i ja hi ha localitats evacuades davant del temor de crescudes encara majors. A Downtown Gais Mills (Wisconsin) s'ha decretat l'estat d'emergència i ha estat evacuat el poble.

    "Hem evacuat la ciutat de Stockton (682 habitants), probablement la més afectada", ha explicat Reinert des de Minnesota. Altres localitats més petites també han estat evacuades, i també parts del comtat de Winona, ha declarat.

    Resum

    • Última Hora

      • Espanya

        • Món

          • Economia

            • Cultura

              • Societat

                Cercador

                Últimes notícies