Europa press

Logo ep

    Destrossen una entitat bancària i una botiga de roba a la UAB

    15:2001.03.2012

    BARCELONA, 1 (EUROPA PRESS)

    Una entitat bancària i una botiga de roba ubicades en el Campus de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) han despertat aquest dijous amb greus destrosses causades presumptament durant les protestes d'estudiants que es produeixen des d'aquest dimecres.

    Els vàndals han trencat el vidre de la façana de l'entitat bancària i han fet una pintada a l'entrada del comerç en la qual podia llegir-se 'Universitat pública'.

    En declaracions a Europa Press, una de les treballadores de la botiga ha explicat que li sembla "vergonyós" que els estudiants facin destrosses com manera de protesta.

    "Jo també sóc estudiant i estic en vaga, però no faig això", ha assenyalat.

    A més, s'han produït interrupcions temporals de trànsit, barreres i piquets informatius en els accessos des de les estacions de tren, així com en les entrades d'algunes facultats, però no s'ha tancat l'accés a cap centre.

    Els estudiants han tallat durant 15 minuts l'autopista AP-7 i la carretera B-30 a l'altura de la UAB després que un grup d'estudiants en protesta per les retallades a l'àmbit de l'educació.

    La vaga convocada per un sector d'estudiants en la jornada d'aquest dijous ha tingut un seguiment desigual a la UAB, on aquest matí no hi ha hagut classes en les facultats d'Economia i Empresa, Ciències de la Comunicació, Dret, Ciències Polítiques i Sociologia, Ciències de l'Educació i Filosofia i Lletres.

    NORMALITAT EN MEDICINA

    La docència s'ha portat a terme amb normalitat en les facultats de Veterinària i d'Economia i Empresa de l'Escola d'Enginyeria de Sabadell (Barcelona).

    En el Campus de Bellaterra, s'han impartit 10 de les 38 classes en les facultats de Ciències i Biociències, sis en Traducció i Interpretació, set a l'Escola d'Enginyeria i a la Facultat de Medicina la docència ha estat la normal en les unitats docents dels hospitals i en les aules del campus.[FIN]

    Resum

    • Última Hora

      • Espanya

        • Món

          • Economia

            • Cultura

              • Societat

                Cercador

                Últimes notícies