Europa press

Logo ep

    "Momo" tanca la 20a temporada de l'Escalante amb més de 70.000 espectadors, un premi MAX i 250 representacions

    16:5027.05.2005

    VALÈNCIA, 27 (EUROPA PRESS)

    Diumenge que ve, 29 de maig, "Momo" tancarà la 20a temporada de l'Escalante després de realitzar una gira per tot Espanya en què ha visitat Saragossa, Las Palmas de Gran Canària, Zamora, Madrid, Vitòria. Pamplona, Logronyo i Sabadell, entre d'altres.

    La popular història de Michael Ende que va obtenir el Premi MAX al Millor Espectacle Infantil d'Espanya, va ser posada en escena per la companyia Pluja Teatre de Gandia amb text i direcció de Ximo Vidal, amb qui va treballar un extens equip de creadors valencians, com Del Busto&Monterde en escenografia, Joan Miquel Reig al vestidor, Luís Muñoz en la il·luminació o Jordi Reig en la música original.

    La temporada va començar amb un Cicle de Companyies Valencianes en què van participar Jácara d'Alacant, PTV i Anem Anant de València, després de la qual va venir el tradicional Nadal a l'Escalante i la companyia Combinats d'Aldaia amb La Volta al Món en 80 Dies una producció de la Diputació emmarcada dins de l'Any Verne que se celebra el 2005 com a homenatge a este autor en el centenari de la seua mort. I la reposició de "Momo".

    També s'ha dut a terme un homenatge als professionals valencians, que es va concretar en l'exposició "Vint anys amb els professionals valencians" que durant quatre mesos ha exhibit fotos, vídeos i documents sobre els quasi sis-cents professionals que han col·laborat amb el projecte. A més, es van distribuir 80.000 Jocs del Teatre creats expressament perquè els més menuts puguen jugar, divertir-se i aprendre història, tècniques i anècdotes teatrals.

    A final de juny es realitzarà el II Encontre d'Escoles de Teatre, en què participaran centres de tot Espanya i per a final d'any es presentarà un llibre a càrrec d'Enrique Herreras, crític i estudiós del teatre que donarà constància del treball realitzat pels professionals valencians al centre.[FIN]

    Resum

    • Última Hora

      • Espanya

        • Món

          • Economia

            • Cultura

              • Societat

                Cercador

                Últimes notícies