Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Europa press

Logo ep

  Josep Serra pren possessió com a director del Museu Picasso de Barcelona tres mesos després del seu nomenament

  17:2216.10.2006  BARCELONA, 16 (EUROPA PRESS)

  Josep Serra ha pres avui possessió com a nou director del Museu Picasso de Barcelona tres mesos després del seu polèmic nomenament com a substitut de Maite Ocaña.

  El nomenament de Serra va causar sorpresa en el sector cultural pel seu caràcter de gestor i va motivar que el PP portés la qüestió a una Comissió de Cultura de l'Ajuntament de Barcelona perquè expliqués el procés de selecció del nou director.

  Un dels seus primers actes oficials va ser assistir a la firma del conveni entre el Ministeri de Cultura i l'Ajuntament de Barcelona per al finançament d'equipaments de capitalitat cultural de la ciutat. En aquest acte, el director del museu va declinar fer declaracions.

  Josep Serra i Villalba (Barcelona, 1969) és llicenciat en Filosofia i Lletres Secció Art per la Universitat de Barcelona i fins avui era sotsdirector general de Museus i Promoció de Patrimoni Cultural de la Generalitat.

  Ha estat sotsdirector i coordinador general de la Fundació Caixa Catalunya, responsable dels seus Serveis Culturals i coordinador del 75 aniversari de l'entitat.

  Des de 1996, ha ocupat diferents llocs en el MACBA i també va col·laborar en el Museu Arqueològic de Catalunya, comissariant diferents exposicions, entre les quals 'Eudald Serra. Rastres de Vida' al Palau de la Virreina o 'El cartell a Catalunya 1888-1936' en el Saló del Tinell.

  Resum

  • Última Hora

   • Espanya

    • Món

     • Economia

      • Cultura

       • Societat

        Cercador

        Últimes notícies