Europa press

Logo ep

    La fundació Caixa Manresa presenta l'exposició del pintor Andreu Argelich 'Silenciosa Petjada'

    20:2227.08.2004




    BARCELONA, 27 (EUROPA PRESS)

    La fundació Caixa Manresa ha presentat avui una exposició d''Andreu Argelich sota el títol «Silenciosa Petjada». La mostra pictòrica d''Argelich té previst finalitzar el 26 de setembre.

    En l''exposició s''hi poden observar paisatges tan diferents com les comarques del Bages i l''Empordà o el Marroc, tots amb el seu matisos i diferències, amb un estil particular que intenta explorar els límits de l''estil pictòric sempre sense renunciar a l''arrel figurativa que deixa entreveure els detalls més particulars de cada tema.

    Argelich va formar part de la generació més jove del mestre Evarist Basiana del qual va obtenir una tècnica que intentava desmarcar-se de les coses estrictament acadèmiques. Així, el pintor va definir el seu estil com un "impressionisme expressionisme", mostrant fins a quin punt tenia una forma particular de crear.

    El pintor va destacar per refer el Cercle Artístic de Manresa els anys 1990 i 1991, així com també per la seva vinculació amb el món cultural manresà, a més, va ser iniciador dels primers cursos d''aquarel·la, membre actiu del Patronat de la Fundació Mestres Cabanes, membre dels grups promotors dels homenatges al mestre Basiana, i a l''il·lustre dibuixant Joan Vilanova, així com del Grup 13.

    Resum

    • Última Hora

      • Espanya

        • Món

          • Economia

            • Cultura

              • Societat

                Cercador

                Últimes notícies