Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Europa press

Logo ep

  La viuda de Félix Rodríguez de la Fuente crea una fundació amb un rellotge d'or Rolex que van regalar al seu marit

  11:4212.07.2004


  MADRID, 12 (EUROPA PRESS)

  Marcelle-Genevieve Parmentier Lepied, viuda del doctor Félix Rodríguez Lafuente, ha creat una fundació que portarà el nom de l''il·lustre zoòleg, que tindrà una dotació de 33.410 euros, que consisteix en l''aportació d''un rellotge d''or cronòmetre automàtic d''home de la marca Rolex, que van donar el 1976 en un homenatge al seu marit. La inscripció de la nova entitat ha estat publicada al ''BOE''.

  La Fundació tindrà com a finalitat divulgar les ciències de la vida a la societat, des d''una perspectiva universal i creativa, i perpetuar el record de la feina de Félix Rodríguez de la Fuente, a través de la centralització, identificació i ubicació del seu patrimoni intel·lectual.

  Inicialment, el patronat de la fundació estarà presidit per Marcelle-Genevieve Parmentier Lepied. La vicepresidenta serà María de las Mercedes Rodríguez de la Fuente, i vocals, les tres filles de l''il·lustre zoòleg: Odile Patricia, Leticia Jimena i María de las Mercedes Genevieve Rodríguez de la Fuente Parmentier.

  Félix Rodríguez de la Fuente va ser un dels grans zoòlegs de la història d''Espanya. Els seus programes de televisió van ser difosos per tot el món i tractaven no només de casos espanyols, sinó d''altres països. Va morir en accident d''avioneta a Alaska, mentre rodava un programa sobre una cursa de trineus.


  Resum

  • Última Hora

   • Espanya

    • Món

     • Economia

      • Cultura

       • Societat

        Cercador

        Últimes notícies