Europa press

Logo ep

    Futbol.- Canal 9 emetrà "L'Any del Doblet" per a commemorar el doblet històric del València en la temporada 2003-2004

    16:1825.06.2004


    VALENCIA, 25 (EUROPA PRESS)

    La televisió autonòmica valenciana Canal 9 té prevista emetre des de dissabte 26 de juny a través de Punt 2 "L''Any del Doblet", una sèrie de programes en què realitzarà un repàs a la històrica consecució dels títols de Lliga i de la Copa de la UEFA per part del València esta temporada.

    Per a això, a partir de demà i fins al 21 d''agost, emetrà cada dissabte a les 18 hores este programa, que tindrà dos hores i mitja de durada, es farà un repàs als moments més viscuts durant esta temporada. Els programes inclouran un reportatge i la retransmissió íntegra d''un partit del València.

    El primer programa, que s''emetrà demà, inclou un reportatge de la història del conjunt de Mestalla, que enguany ha celebrat el 85 aniversari. Este reportatge està dividit en dos capítols i conté imatges d''un gran valor documental. A més, en el tercer programa, previst per al dia 10 de juliol, s''emetran tots els gols de l''equip de Benítez de la Lliga 2003-04. Entre els partits que es podran vore estan els que el València va jugar contra el Reial Madrid, Barcelona, Deportivo, Atlètic de Madrid i Vila-real, entre d''altres.

    Els programes inclouran a més, la retransmissió dels partits més destacats de la temporada, imatges de les celebracions, les dos finals de la Champions League. Canal 9 pretén amb esta programació especial, que els aficionats puguen gaudir dels millors moments de la temporada més brillant de la història del València.

    Resum

    • Última Hora

      • Espanya

        • Món

          • Economia

            • Cultura

              • Societat

                Cercador

                Últimes notícies