Europa press

Logo ep

    Tres okupes es pengen d'un edifici al barri de Sants de Barcelona per protestar pel desallotjament del Hamsa

    11:3026.03.2004




    BARCELONA, 26 (EUROPA PRESS)

    Tres joves okupes s''han penjat aquest matí d''un edifici situat al carrer Tarragona de Barcelona per protestar pel desallotjament de l''espai Hamsa previst per a dilluns que ve.

    Els tres joves han escalat la façana lligats amb cordes i material de muntanya i s''han penjat d''una altura d''uns 70 metres, on tenen previst mantenir-se "de manera indefinida", segons ha dit a Europa Press un portaveu del col·lectiu. Una vegada a dalt, els joves han desplegat una pancarta.

    La Torre Núñez i Navarro on estan penjats els tres okupes és al número 157 del carrer Tarragona, al barri de Sants de Barcelona.

    Segons el portaveu del col·lectiu, la façana de l''edifici és de vidre i de difícil accés, per la qual cosa els cossos de seguretat "ho tindran difícil per aconseguir baixar-los de la torre". Diverses dotacions del Cos Nacional de Policia i de la Guàrdia Urbana s''han desplaçat a la zona.

    El desallotjament de l''antiga fàbrica de Hamsa, ubicada al carrer Miquel Bleach de Sants, està previst per a dilluns que ve a les 9 del matí. Les entitats que utilitzen aquest espai per reunir-se i desenvolupar activitats artístiques i culturals han denunciat la "falta d''interès" del districte per evitar el desallotjament de la fàbrica.

    Els joves es manifestaran demà al barri de Sants en contra del desallotjament d''aquest espai, ocupat des del 23 de març del 1996, i han organitzat un concentració al costat del Hamsa el mateix dilluns per intentar impedir l''actuació policial.


    Resum

    • Última Hora

      • Espanya

        • Món

          • Economia

            • Cultura

              • Societat

                Cercador

                Últimes notícies