Europa press

Logo ep

    L'empresari andorrà trobat mort al maleter del seu cotxe va morir a causa de diversos cops al cap

    18:4916.02.2004




    BARCELONA/ ANDORRA LA VELLA (ANDORRA), 16 (EUROPA PRESS)

    L''empresari andorrà Joan Casals, el cadàver del qual va ser trobat divendres passat, dia 13, pels Mossos d''Esquadra al maleter del seu cotxe en un polígon industrial de Granollers, va morir a conseqüència de diversos cops al crani que li van causar tres "ferides incises", segons han informat fonts de la investigació a Europa Press, que han confirmat que no va rebre cap tret.

    D''altra banda, l''informe de l''autòpsia del cadàver també ha revelat que quan va ser trobat feia 48 hores que havia mort, cosa que significaria, que va morir dimecres passat.

    A més, els investigadors han descartat el mòbil del robatori, ja que al vehicle en el qual va ser trobat, un BMW de matrícula andorrana, s''hi van trobar totes les seves pertinences personals.

    El mort, veí de L''Ametlla del Vallès (Vallès Oriental), es dedicava, entre d''altres negocis, a la compra i venda de vehicles.

    Segons les mateixes fonts, havia estat condemnat a Andorra per realitzar il·legalment l''esmentada activitat.

    La víctima va ser trobada al maleter del seu cotxe la nit del passat divendres que estava estacionat a l''avinguda Europa, al polígon industrial Congost de Granollers. El cos, pràcticament nu, estava embolicat amb unes mantes dins del maleter i presentava el crani ensangonat.

    Els Mossos es van fer càrrec de la investigació dijous passat, dia 12, quan els familiars de l''empresari van denunciar la seva desaparició a la comissaria de Granollers. El jutjat de Granollers, que s''ha fet càrrec del cas, ha decretat el secret de les actuacions.


    Resum

    • Última Hora

      • Espanya

        • Món

          • Economia

            • Cultura

              • Societat

                Cercador

                Últimes notícies