Europa press

Logo ep

    L'escriptora Consol Martínez Bella presenta hui a valència la seua obra poètica "Interludi"

    09:1311.02.2004


    VALENCIA, 11 (EUROPA PRESS)

    La poetessa Consol Martínez Bella presentarà hui a València la seua obra "Interludi", guanyadora del VI Premi de Poesia Jaume Bru i Vidal de Sagunt en l''última edició, segons han informat fonts de l''organització.

    Els escriptors Maria Josep Escrivà i Manel Alonso, este últim editor de l''obra, acompanyaran l''autora a l''acte, que tindrà lloc a partir de les 19.30 hores a la Casa del Llibre.

    Martínez Bella va obtindre el Premi de Poesia Jaume Bru i Vidal en la sisena edició i l''obra guardonada ha estat publicada per la editorial Brosquil.

    "Interludi" és el primer poemari complet que publica Martínez Bella (Llanera de Ranes, 1966). En ell, l''autora realitza un recorregut pautat i pausat pel cel nocturn i desplega el planisferi per a abordar la complexitat de les relacions humanes.

    Sentiments com la soledat i la incomunicació "formen part de l''univers que va traçant l''autora durant un itinerari que es prolonga durant tota una nit", segons van destacar les mateixes fonts.

    La poetessa explica que, en este viatge per les constel·lacions observables al cel de tardor, va realitzant pauses "per a contemplar els senyals que ha deixat el temps, l''empremta que queda en nosaltres", unes pauses necessàries "per a descarregar els dubtes que arrosseguem al llarg dels anys".

    Martínez Bella és també autora de l''obra poètica "A destemps", amb la qual va guanyar el primer accèssit del Premi de Poesia Caterina Albert i Paradís 1997, atorgat per l''Associació Catalana de la Dona i publicat en part el 1999 en una edició de l''Institut Català de la Dona.

    Resum

    • Última Hora

      • Espanya

        • Món

          • Economia

            • Cultura

              • Societat

                Cercador

                Últimes notícies