Europa press

Logo ep

    El Govern veu al Concert per la Llibertat el "clamor" dels catalans a favor de la consulta

    20:4229.06.2013

    Ortega evita polemitzar amb el PP però diu que és un acte que "no va contra res ni contra ningú"

    BARCELONA, 29 (EUROPA PRESS)

    La vicepresidenta del Govern, Joana Ortega, ha afirmat aquest dissabte que el Concert per la Llibertat del Camp Nou demostra que hi ha un "clamor" a Catalunya a favor de fer una consulta d'autodeterminació.

    En declaracions als periodistes abans de començar el concert, Ortega ha evitat polemitzar amb els dirigents del PP que han criticat l'acte: "No perdré ni un minut a contestar a la senyora Camacho i a altres. L'assumpte d'avui és un exercici de llibertat".

    Ortega ha dit que aquest concert, organitzat per Òmnium Cultural i l'Assemblea Nacional Catalana (ANC), "no va contra res ni contra ningú", sinó que és l'expressió d'un poble que demana democràcia per exercir el 'dret a decidir'.

    "Avui traduirem els sentiments en paraules, les paraules en música, i la música en un crit de llibertat per decidir lliurement el nostre futur", ha sentenciat Ortega que, segons ha informat el Govern, estarà acompanyada per altres cinc consellers del gabinet d'Artur Mas.

    El Govern ha considerat que es tracta d'un concert que es fonamenta en valors com la "la concòrdia i el civisme", i s'ha mostrat convençut que serà un èxit.

    Resum

    • Última Hora

      • Espanya

        • Món

          • Economia

            • Cultura

              • Societat

                Cercador

                Últimes notícies