Europa press

Logo ep

  El Govern rebutja el contracte únic i accepta els 'minijobs' si són a temps parcial

  15:5604.06.2013

  Avalaria la seva aplicació sempre que no siguin precaris

  BARCELONA, 4 (EUROPA PRESS)

  El conseller d'Empresa i Ocupació, Felip Puig, ha rebutjat aquest dimarts l'aplicació d'un contracte únic però ha acceptat la implementació dels 'minijobs' si equivalen a contractes a temps parcial que comportin una reducció de la jornada laboral.

  En roda de premsa després del Consell Executiu, ha reaccionat així després de preguntar-li pel informe del Consell Assessor per a la Reactivació Econòmica i el Creixement (Carec), que ha lliurat al Govern, en què advoca pels 'minijobs'.

  "Si per 'minijobs' s'entén precarietat, la totalitat de l'horari laboral per salaris de precarietat, no. Si s'entén contractes a temps parcial, treballant 3 o 4 hores, estudie-m'ho i parlem", ha sostingut.

  "No acceptarem un model de precarietat", ha exclamat el conseller, qui ha afegit que ho combatran, malgrat no rebutjar la necessitat d'adaptar-se a la flexibilització del mercat laboral.

  Respecte al contracte únic, Puig ho ha descartat, tot i que sí ha defensat simplificar i reduir el nombre de models de contractació que existeixen actualment: "Anar a una certa idea de concentració cap a 5 o 6 models, sense tantes excepcions, seria desitjable".[FIN]

  Resum

  • Última Hora

   • Espanya

    • Món

     • Economia

      • Cultura

       • Societat

        Cercador

        Últimes notícies