Europa press

Logo ep

    El Govern rebutja el contracte únic i accepta els 'minijobs' si són a temps parcial

    15:5604.06.2013

    Avalaria la seva aplicació sempre que no siguin precaris

    BARCELONA, 4 (EUROPA PRESS)

    El conseller d'Empresa i Ocupació, Felip Puig, ha rebutjat aquest dimarts l'aplicació d'un contracte únic però ha acceptat la implementació dels 'minijobs' si equivalen a contractes a temps parcial que comportin una reducció de la jornada laboral.

    En roda de premsa després del Consell Executiu, ha reaccionat així després de preguntar-li pel informe del Consell Assessor per a la Reactivació Econòmica i el Creixement (Carec), que ha lliurat al Govern, en què advoca pels 'minijobs'.

    "Si per 'minijobs' s'entén precarietat, la totalitat de l'horari laboral per salaris de precarietat, no. Si s'entén contractes a temps parcial, treballant 3 o 4 hores, estudie-m'ho i parlem", ha sostingut.

    "No acceptarem un model de precarietat", ha exclamat el conseller, qui ha afegit que ho combatran, malgrat no rebutjar la necessitat d'adaptar-se a la flexibilització del mercat laboral.

    Respecte al contracte únic, Puig ho ha descartat, tot i que sí ha defensat simplificar i reduir el nombre de models de contractació que existeixen actualment: "Anar a una certa idea de concentració cap a 5 o 6 models, sense tantes excepcions, seria desitjable".[FIN]

    Resum

    • Última Hora

      • Espanya

        • Món

          • Economia

            • Cultura

              • Societat

                Cercador

                Últimes notícies