Europa press

Logo ep

    Fira.- Barcelona acollirà a l'octubre un fòrum europeu sobre processos de la indústria farmacèutica

    15:3221.02.2013

    BARCELONA, 21 (EUROPA PRESS)

    El Palau de Congresos del recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona acollirà a l'octubre el fòrum internacional PharmaProcess, el primer esdeveniment congressual organitzat a Europa de manera independent sobre processos del medicament.

    La cita pretén acollir les principals empreses i associacions de la indústria farmacèutica, com a continuació de l'última edició de Expoquimia, que el 2011 va comptar amb un espai específic per al sector.

    PharmaProcess donarà a conèixer els últims avenços tècnics de la indústria, en el marc d'un programa de ponències que s'articularan a partir de dues sessions plenàries --29 i 30 d'octubre-- i diverses conferències, ha precisat Fira de Barcelona en un comunicat.

    El fòrum vol crear un espai de debat "inèdit a Europa" que permet l'intercanvi de coneixement i experiències sobre la innovació organitzativa i tecnològica en els processos farmacèutics, amb l'objectiu d'optimitzar al màxim els seus recursos.

    L'esdeveniment tindrà un espai de presentació de projectes --Open Innovation Market Place-- per posar en contacte oferta i demanda, així com d'una zona d'exposició en la qual estaran presents tots els segments implicats en el desenvolupament del procés farmacèutic.

    L'organització tindrà un comitè científic format per representants d'empreses com Telstar, Laboratoris Esteve i Grífols, i associacions sectorials com Farmaindustria, l'Associació Espanyola de Farmacèutics de la Indústria (Afei) i el capítol espanyol de la Societat Internacional per a l'Enginyeria Farmacèutica.

    Alhora, col·laboraran l'Associació Espanyola de Medicaments Genèrics, l'Associació per a Autocura de la Salut, La Federació Europea d'Indústries i Associacions Farmacèutiques, la Federació Empresarial de la Indústria Química Espanyola i BioCat.

    Segons la memòria de 2011 de Farmaindustria, les vendes de medicaments van experimentar una caiguda del 5,1%, situant-se en 13.941 milions d'euros a preu de venda de laboratori.[FIN]

    Resum

    • Última Hora

      • Espanya

        • Món

          • Economia

            • Cultura

              • Societat

                Cercador

                Últimes notícies