Europa press

Logo ep

    La CCMA preveu tancar l'exercici 2011 amb un dèficit d'un mínim de 6 milions

    12:0614.10.2011

    Pot haver un dèficit addicional de 15 milions si no ven immobles

    BARCELONA, 14 (EUROPA PRESS)

    La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) tancarà l'exercici 2011 amb un dèficit d'entre 6 i 7 milions d'euros per la disminució d'ingressos per la caiguda publicitària, segons ha avançat aquest divendres el director general de la corporació, Ramon Mateu.

    A la comissió de control de l'actuació de la CCMA al Parlament, Mateu ha avançat que el dèficit de la corporació serà, com a mínim, de 6 milions "perquè la facturació publicitària està patint més que no es preveia", al marge dels 4 milions que ha pogut estalviar fins a octubre la corporació.

    A més, la corporació té a la venda uns immobles fa algunes setmanes, que si no ven en aquest exercici podria incrementar el dèficit en 15 milions d'euros addicionals, dels quals es podria respondre el 2012 quan es venguessin, ha remarcat Mateu.

    REBAIXA DE 100 EUROS ALS TERTULIANS

    Els tertulians de Catalunya Ràdio cobren des del començament d'aquesta temporada uns 100 euros menys per la seva participació en els programes de l'emissora, a causa d'una reducció d'entorn del 20% de les remuneracions, que registren variacions en funció de l'horari i la participació.

    Alhora, Mateu ha explicat que una altra de les mesures d'estalvi de la Corporació ha estat el trasllat de la seu del consell de govern de la CCMA des del carrer Ganduxer de Barcelona --on es pagava un lloguer anual de 670.000 euros-- a un altre de l'Institut Català de Finances (ICF) de la Generalitat --on es paguen 120.000 euros a l'any--.[FIN]

    Resum

    • Última Hora

      • Espanya

        • Món

          • Economia

            • Cultura

              • Societat

                Cercador

                Últimes notícies