Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Europa press

Logo ep

  Sonia Martínez assumix la direcció artística del Festival VEO

  12:0709.05.2011

  VALÈNCIA, 9 (EUROPA PRESS)

  Sonia Martínez ha sigut designada pel Patronat de la Fundació VEO com a nova directora artística del Festival València Escena Oberta. Els valors que han pesat en la designació han sigut el fet de ser una persona de València, jove i amb experiència en àrees de gestió, producció, creació i públics, ha anunciat el certamen en un comunicat.

  Martínez ha format part de l'equip de VEO en las seues quatre últimes edicions en les àrees de mediació amb públics i coordinació de taquilles i personal. "És, per tant, un festival al qual he vist créixer i afermar-se", secunda la nova directora.

  Tot i que el seu tarannà és continuista, el canvi en la direcció va lligat a importants novetats en la mostra internacional d'Arts Escèniques, que al 2012 complix una dècada.

  "Sonia Martínez se situa al capdavant d'un projecte estimulant i més viu que mai, que fuig d'immobilismes, i que al 2012 canviarà també les seues dates i el seu àmbit d'actuació", subratlla, al seu torn, la regidora de Joventut de l'Ajuntament de València, Beatriz Simón.

  Coincidint amb el desé aniversari, el Festival abandona les edicions temàtiques per a fomentar una celebració de l'espai urbà. "M'agradaria aprofundir en les línies de treball començades en l'anterior etapa, amb el suport a creadors valencians que aposten pel risc i la investigació, el treball amb agents locals, les propostes nacionals i internacionals transdisciplinars, la utilització de la ciutat com a espai escènic i de creació, i el treball amb públics mitjançant trobades i tallers amb artistes", avança Sonia Martínez.

  Resum

  • Última Hora

   • Espanya

    • Món

     • Economia

      • Cultura

       • Societat

        Cercador

        Últimes notícies