Europa press

Logo ep

    Sonia Martínez assumix la direcció artística del Festival VEO

    12:0709.05.2011

    VALÈNCIA, 9 (EUROPA PRESS)

    Sonia Martínez ha sigut designada pel Patronat de la Fundació VEO com a nova directora artística del Festival València Escena Oberta. Els valors que han pesat en la designació han sigut el fet de ser una persona de València, jove i amb experiència en àrees de gestió, producció, creació i públics, ha anunciat el certamen en un comunicat.

    Martínez ha format part de l'equip de VEO en las seues quatre últimes edicions en les àrees de mediació amb públics i coordinació de taquilles i personal. "És, per tant, un festival al qual he vist créixer i afermar-se", secunda la nova directora.

    Tot i que el seu tarannà és continuista, el canvi en la direcció va lligat a importants novetats en la mostra internacional d'Arts Escèniques, que al 2012 complix una dècada.

    "Sonia Martínez se situa al capdavant d'un projecte estimulant i més viu que mai, que fuig d'immobilismes, i que al 2012 canviarà també les seues dates i el seu àmbit d'actuació", subratlla, al seu torn, la regidora de Joventut de l'Ajuntament de València, Beatriz Simón.

    Coincidint amb el desé aniversari, el Festival abandona les edicions temàtiques per a fomentar una celebració de l'espai urbà. "M'agradaria aprofundir en les línies de treball començades en l'anterior etapa, amb el suport a creadors valencians que aposten pel risc i la investigació, el treball amb agents locals, les propostes nacionals i internacionals transdisciplinars, la utilització de la ciutat com a espai escènic i de creació, i el treball amb públics mitjançant trobades i tallers amb artistes", avança Sonia Martínez.

    Resum

    • Última Hora

      • Espanya

        • Món

          • Economia

            • Cultura

              • Societat

                Cercador

                Últimes notícies