Europa press

Logo ep

    Xavi Hernández i l'acadèmic Manuel Blecua, distingits amb el Premi Mussol

    19:0003.05.2011

    SANT QUIRZE DEL VALLÈS (BARCELONA), 3 (EUROPA PRESS)

    La XIX edició dels Premis Mussol de Sant Quirze del Vallès (Barcelona) ha distingit el jugador del FC Barcelona Xavi Hernández; el president de la Real Academia de la Lengua, José Manuel Blecua, i la secció femenina de waterpolo del Club Natació Sabadell (Barcelona).

    Xavi Hernández ha estat premiat per "la seva manera de fer les coses, actuar i comportar-se", segons ha explicat el president de l'Ateneu de Sant Quirze, Manel Sabés, que ha destacat el "gran exemple" que exerceix el futbolista.

    L'Ateneu també ha distingit les jugadores de waterpolo del Club Natació Sabadell com a reconeixement de la fita que han aconseguit fa poc en proclamar-se campiones d'Europa.

    Per la seva banda, el president de la Real Academia Española de la Lengua, José Manuel Blecua, ha estat mereixedor del guardó per afirmar que "qui digui que el castellà està en perill a Catalunya és que no sap de què està parlant", ha destacat Sabés.

    L'Ajuntament de Sant Quirze lliurarà el Premi Mussol a l'escultor, pintor, dibuixant i dissenyador Jaume Cases, per la seva trajectòria i difusió de Sant Quirze, que l'han dut a treballar al Museu de Sidney, col·laborar amb Javier Mariscal i esculpir 56 àngels del Temple de la Sagrada Família de Barcelona, segons ha subratllat l'alcaldessa, Montserrat Mundi.

    Els guardons es lliuraran dissabte en el marc de la celebració de l'Aplec del Mussol, en el qual intervindrà l'escriptor britànic Matthew Tree.

    Resum

    • Última Hora

      • Espanya

        • Món

          • Economia

            • Cultura

              • Societat

                Cercador

                Últimes notícies