Europa press

Logo ep

    El director del MuVIM, Romà de la Calle, és guardonat amb el Premi 'Llama Rotaria'

    18:1518.02.2010

    VALÈNCIA, 18 (EUROPA PRESS)

    El director del Museu Valencià de la Il·lustració i la Modernitat (MuVIM), Romà de la Calle, ha estat guardonat amb el Premi 'Llama Rotaria'. La lliura del guardó es farà demà divendres, 19 de febrer, a les 21.00 hores, en un sopar de gala, als salons de l'Hotel València Palace, ha informat hui la Diputació de València en un comunicat.

    El també catedràtic d'Estètica i Teoria de les Arts de la Universitat de València i President de la Reial Acadèmia de Belles Arts de San Carlos ha estat distingit amb la Llama Rotaria "com a premi de reconeixement, en la modalitat de Ciències Humanes, per la seua llarga dedicació de més de quaranta anys a la docència universitària, a la investigació al voltant a la filosofia i les arts i a la gestió cultural".

    El diputat de Cultura de la Diputació de València, Salvador Enguix, ha felicitat a Romà de la Calle i ha assenyalat que com a director del MuVIM "ha sabut coordinar eficaçment un dinàmic grup de treball que ha convertit al museu referint-se indiscutible, en model diferent i obert a la cultura històrica i contemporània".

    En els últims temps, el professor Romà de la Calle ha estat guardonat per diferents entitats, reconeixent la seua tasca en camps i registres plurals, directament connectats, sobretot amb l'art i la filosofia.

    Resum

    • Última Hora

      • Espanya

        • Món

          • Economia

            • Cultura

              • Societat

                Cercador

                Últimes notícies