Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Europa press

Logo ep

  Enric Rimbau, nou director del setmanari 'El Temps'

  10:4025.11.2009

  BARCELONA, 25 (EUROPA PRESS)

  Enric Rimbau (Barcelona, 1971) ha estat nomenat director de la revista 'El Temps', que el 2009 va complir 25 anys des que l'editor valencià Eliseu Climent la va crear com a setmanari d'informació general per a tots els territoris de parla catalana.

  Substitueix, després de tres anys en el càrrec, Àlex Milian, que exerceix des d'ara com a director de continguts en la redacció de Barcelona.

  El nou director té més de deu anys de trajectòria en la revista, on va començar exercint de col·laborador a 'El Temps Ambiental', publicació mensual dedicada al medi ambient que va llançar el setmanari el 1996. Després va ser redactor de política, i des de 2005 va ser cap de redacció de Barcelona.

  Rimbau ha declarat a Europa Press que el seu objectiu és "consolidar el treball del passat director", i aconseguir una projecció pública i exterior de la revista per "incidir més en el debat social, cultural, polític i econòmic", després de l'impacte econòmic negatiu d'aquest any.

  Un altre dels objectius és adequar i impulsar la pàgina web amb nous continguts, documents que ampliïn i complementin la informació de la revista.[FIN]

  Resum

  • Última Hora

   • Espanya

    • Món

     • Economia

      • Cultura

       • Societat

        Cercador

        Últimes notícies