Europa press

Logo ep

  Consultes.- Els promotors de la consulta independentista d'Arenys faran campanya a Balaguer

  10:1123.09.2009

  LLEIDA, 23 (EUROPA PRESS)

  Els membres de la Comissió Organitzadora per a la Consulta independentista a Arenys de Munt Josep Manel Ximenis i Jordi Bilbeny seran a Balaguer (Lleida) dissabte que ve al casal Pere III, en el marc de la convocatòria que aquesta entitat ha fet a totes les persones i els col·lectius interessats en l'organització de la consulta a Balaguer i comarca.

  Ximenis és regidor de l'Ajuntament d'Arenys de Munt i va ser qui va presentar i va defensar la moció que va permetre la consulta al consistori d'aquesta població. Bilbeny és membre del Moviment Arenyenc per a l'Autodeterminació (MAPA), l'entitat d'Arenys de Munt que va promoure bona part de la iniciativa de la consulta popular.

  Ximenis i Bilbeny seran a Balaguer per aconsellar i assessorar totes les persones i col·lectius que decideixin participar en l'organització d'una consulta sobre la independència a la comarca.

  El Casal Pere III ha convocat a la reunió totes les entitats, les organitzacions i les persones a títol individual de Balaguer i d'altres punts de la Noguera interessades a participar en el procés d'organització de la consulta. El Casal ja ha manifestat que fa falta una implicació del conjunt del teixit social i associatiu de Balaguer i de la Noguera per portar-la a terme.[FIN]

  Resum

  • Última Hora

   • Espanya

    • Món

     • Economia

      • Cultura

       • Societat

        Cercador

        Últimes notícies