Europa press

Logo ep

    Esgotades en menys de quatre hores les 20.000 entrades de Servicaixa per als concerts d'AC/DC a Barcelona i Madrid

    16:5621.10.2008



    MADRID, 21 d'octubre (EUROPA PRESS)

    Les 20.000 entrades de les quals disposava Servicaixa per als dos concerts que AC/DC oferirà al Palau Sant Jordi de Barcelona, el pròxim dia 31 de març de 2009, i al palau dels Esports de la Comunitat de Madrid, el 2 d'abril, i que s'han posat a la venda avui a les 10.00 hores, s'han esgotat en menys de quatre hores.

    Segons explica Servicaixa a Europa Press, les 8.500 entrades per al directe de Madrid han estat les primeres a esgotar-se, només en dues hores. A les 12.00 hores ja estaven totes adquirides.

    Per la seva banda, per al concert de Barcelona, Servicaixa ha venut 10.500 localitats, que s'han acabat a les 13.45 hores d'avui.

    A les 11.00 hores, només una hora després de la seva posada a la venda, ja s'havien venut un total de 9.000 entrades per als dos concerts, cosa que representa un ritme de venda de 2,5 entrades per segon.

    A causa de la "demanda molt alta" d'usuaris, segons expliquen fonts de Servicaixa, la pàgina web www.servicaixa.com ha quedat 'penjada'. "Era impossible davant de tanta demanda, però la pàgina ha funcionat", han confirmat les mateixes fonts.

    Servicaixa preveia aquesta gran acollida i que s'esgotessin els 20.000 tiquets que tenia en venda en un sol dia, tal com va passar amb el concert de The Police, del qual es van vendre 50.000 localitats en un matí. La venda d'entrades ha coincidit avui amb la sortida al mercat de l'últim àlbum de la banda, 'Black Ice'.

    Resum

    • Última Hora

      • Espanya

        • Món

          • Economia

            • Cultura

              • Societat

                Cercador

                Últimes notícies