Europa press

Logo ep

  Renfe cobrirà amb autobusos durant set mesos un tram en obres de la línia Ripoll-Puigcerdà

  11:2713.04.2008  GIRONA, 13 d'abril (EUROPA PRESS)

  Renfe cobrirà el servei entre la Tor de Querol (l'Alta Cerdanya) i Ribes de Freser (el Ripollès) amb autobusos a partir de demà per unes obres de millora de la línia Ripoll-Puigcerdà. El transport alternatiu es preveu que s'allargui durant set mesos, segons ha informat la companyia en un comunicat.

  Els autobusos connectaran les estacions de la Tor de Querol, Puigcerdà, Urtx-Alp, la Molina, Toses, Planoles i Ribes de Freser, si bé a Alp i Planoles els punts d'estacionament es modificaran.

  Els viatgers podran agafar l'autobús a la cruïlla de la N-260 --el Punt d'Informació-- de Planoles i l'Oficina d'Informació Turística d'Alp. Aquesta programació comportarà modificacions d'uns 40 minuts de mitjana en els horaris dels trens per coordinar l'enllaç amb el servei d'autobusos.

  Com a norma general els trens amb sortida de Puigcerdà avançaran el seu horari uns 45 minuts, mentre que en sentit contrari endarreriran la seva arribada a Puigcerdà uns 30 minuts.

  A més, entre dilluns i diumenge 20 d'abril Renfe establirà autobusos entre les estacions de Puigcerdà i Ripoll a causa d'unes obres de l'Administrador d'Infraestructures Ferroviàries (Adif) al tram Ripoll-Campdevànol-Ribes de Freser.

  Aquesta interrupció provocarà alguns reajustaments horaris, mentre que a la resta del trajecte afectat es mantindran les modificacions de 40 minuts de mitjana.

  Resum

  • Última Hora

   • Espanya

    • Món

     • Economia

      • Cultura

       • Societat

        Cercador

        Últimes notícies