Europa press

Logo ep

    El CAC diu que Antena 3 "juga amb foc" amb programes com 'El Diario de Patricia'

    19:3022.11.2007



    BARCELONA, 22 de novembre (EUROPA PRESS)

    La consellera del Consell de l'Audiovisual de Catalunya (CAC) Victòria Camps ha apuntat avui "certa responsabilitat" d'Antena 3 per la mort d'una dona a mans de la seva exparella després d'haver participat en el programa 'El Diario de Patricia'. En declaracions a Europa Press, ha dit que "sí que hi ha certa responsabilitat de la cadena, per no saber preveure que no es pot jugar amb foc".

    Ha remarcat que no existeix una relació "causa-efecte demostrable" dels fets, pel que ha evitat assenyalar directament com a "responsable" la cadena.

    Tot i això, segons el parer de Camps, Antena 3 hauria d'anar amb més "cautela". Ha criticat que la cadena porti "enganyades" les persones que acudeixen al programa amb el pretext de "la sorpresa". "La noia va ser enganyada al programa", ha subratllat.

    Camps ha destacat que Antena 3 queda "fora de les competències" del CAC i ha subratllat que "a Catalunya no hi ha programes d'aquest tipus". Ha assenyalat que "l'autoregulació" a les cadenes de televisió privades "no funciona" i ha explicat que les televisions necessiten un "organisme extern de regulació", com el CAC a Catalunya.

    Resum

    • Última Hora

      • Espanya

        • Món

          • Economia

            • Cultura

              • Societat

                Cercador

                Últimes notícies